Матео Салвини

Сподели со своите пријатели

Италијанските партии од власта и опозицијата, вклучително и министрите во владата на Џорџа Мелони, се „обединија“ во отпорот кон европските планови за целосно забрана на производството на нови возила со мотори со внатрешно согорување за 12 години. Loading… Регулативата за која пратениците на Европскиот парламент „тесно“ гласаа, а која предвидуваПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Претставници на земјите-членки на Европската унија се собраа во Прага да разговараат за политиката на ставови кон канабисот. Loading… Ставовите на одделни земји од Унијата за ова се сосема различни. На еден паркинг полскиот рапер Мата ужива додека пуши џоинт. Станува збор за сцена од спотот за песната „Патоинтелигенција“. Досега,Прочитај повеќе