Матеј Закоњшек

Сподели со своите пријатели

Министерот Бочварски домаќин на министрите за транспорт од Западен Балкан. Со директорот на Транспортната заедница, Закоњшек, извршија увид на пругата на Коридор 8. Loading…     Со огромна поддршка од Транспортната Заедница, со соседите Албанија и Бугарија, како и Италија, успеавме овој Коридор 8 да го ставиме на главната мапаПрочитај повеќе