масони

Сподели со своите пријатели

Замислете по излегувањето од авионот во холовите на аеродромот да ве пречекаат фотографии од децата од Аушвиц, мурали на војници со гас маски, призори од психотични хорор филмови и голема сина статуа на коњ чии црвени очи светат и во ноќта? Кои биле најпознатите масони низ историјата? Loading… Кој неПрочитај повеќе