Мартин Захариев

Сподели со своите пријатели

Мартин Захариев од коалицијата предводена од СДСМ денеска поднесе оставка од функцијата член на Совет на Општина Куманово. Loading… Причина за неговата оставка е вработување во странство. – Комисијата за мандатни прашања ја разгледа оставката поради вработување во странство и му предлагам на Советот да ја прифати одлуката за престанокПрочитај повеќе