Марјан Ризовски

Сподели со своите пријатели

На 06.04.2023 година (четврток) со почеток во 19.00 часот во изложбениот салон на Национална установа Центар за култура „Трајко Прокопиев” Куманово ќе биде отворена ретроспективната изложба на цртежи на Марјан Ризовски. Loading… На изложбата ќе бидат претставени четириесетина цртежи во техниката молив со мотиви од стара македонска сакрална и староградскаПрочитај повеќе