Марија Брањас

Сподели со своите пријатели

Марија Брањас (115), која го преживеа вирусот Ковид-19 пред две години, стана најстарата личност во светот откако калуѓерката Андре (118) почина во сон. Loading… Марија е родена во САД во 1907 година, но кога била дете со семејството се преселила во Шпанија, пишува британскиот весник Мирор. Таа живее во старечкиПрочитај повеќе