Магаре

Сподели со своите пријатели

Несекојдневна сцена се случи во еден семеен дом во бразилското село Кахаерас кога магаре тешко 250 килограми пропадна низ кровот од куќата. 15 момчиња завршиле во болница откако силувале магаре заразено со беснило Loading… Семејството седеше во собата кога слушнале бучава, а во следниот момент магаре кое пропаднало низ гредите.Прочитај повеќе