09.02.2018 00:36

Мирно си седеа дома, а тогаш низ кровот им слета магаре (ВИДЕО)


Несекојдневна сцена се случи во еден семеен дом во бразилското село Кахаерас кога магаре тешко 250 килограми пропадна низ кровот од куќата.

15 момчиња завршиле во болница откако силувале магаре заразено со беснило

Семејството седеше во собата кога слушнале бучава, а во следниот момент магаре кое пропаднало низ гредите.

Немилиот нстан се одиграл пред месец дена. Се сомневаат дека магерто некако успеало да се качи на кровот од куќат аи дека ќеремидите попуштиле под неговата тежина, па животното пропаднало низ кровот.

Пронашле мртва крава и ја изеле, но набргу зажалиле

loading...

Семејството веднаш повикало пожарникари, но немало потреба да интервенираат. Магарето во еден момент дошло на подот во собата, а потоа зачудено станало и барало начин да излезе од домот.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments