Лео Варадкар

Сподели со своите пријатели

Ирскиот премиер Лео Варадкар изјави денеска дека нема непосредна закана за земјата од Русија, но додаде дека официјалните лица „мора да направат“ повеќе кога станува збор за следење на ситуацијата. Loading… „Постојат две области во кои работиме со нашите партнери. Една од нив е да се осигураме дека цевководите сеПрочитај повеќе