китови

Сподели со своите пријатели

477 китови умреле откако се насукале на две оддалечени плажи во Нов Зеланд во последните денови, соопштија властите. Loading… Ниту еден од насуканите китови не можел да биде вратен и сите или умреле по природен пат или беа еутаназирани, рече Дарен Гровер, извршен директор на Проект Јона, непрофитна група којаПрочитај повеќе