Kaspersky

Сподели со своите пријатели

Американската влада објави дека ја забранува продажбата на антивирусен софтвер Kaspersky во земјата и ги повикува Американците кои го користат софтверот да се префрлат на друг провајдер. Loading… Бирото за индустрија и безбедност на Министерството за трговија соопшти дека воведе „прва од ваков вид“ забрана, тврдејќи дека Kaspersky претставува заканаПрочитај повеќе