Карфур

Сподели со своите пријатели

Францускиот малопродажен синџир Карфур ќе ги замрзне цените на 100 свои производи за да им помогне на Французите, со оглед на високата инфлација. Loading… Потегот на Карфур следи по другите водечки француски компании кои, по притисокот од владата на претседателот Емануел Макрон, исто така презедоа чекори за да им помогнатПрочитај повеќе