Кадри Симсон

Сподели со своите пријатели

Претседателот на Украина, Володимир Зеленски, во вторникот се сретна со Кадри Симсон, комесарот за енергетика на Европската унија, со кого, меѓу другото, разговараше и за фактот дека Украина беше принудена да престане да извезува електрична енергија во Европа. Loading… „Сигурен сум дека ќе вратиме се, во помирно време, кога ќеПрочитај повеќе