Јуриј Аристов

Сподели со своите пријатели

Властите во Украина истражуваат дали пратеникот Јуриј Аристов го прекршил законот кога заминал на семеен одмор на Малдивите. Loading… На службените лица им е забрането да патуваат во странство на одмор, додека на мажите на старосна возраст им е потребна посебна дозвола за да ја напуштат земјата. Службата за безбедностПрочитај повеќе