Јоаким Нагел

Сподели со своите пријатели

Европската централна банка (ЕЦБ) се обидува да ја забави инфлацијата, но зголемувањето на каматните стапки не функционира веднаш и ќе трае цела наредна година, најави претседателот на Бундесбанк, Јоаким Нагел. Loading… Декемвриската инфлација, според очекувањата на германската централна банка, ќе биде нешто послаба од претходните месеци, но поради ограничувањата наПрочитај повеќе