Јасмина Денковска

Сподели со своите пријатели

Гимназијата „Гоце Делчев“ од Куманово деновиве е домаќин на неколку образовни установи од Европа со кои е дел од проектот „Развој на EcoSTEAM/ EcoSTEAM development“. Loading…     Партнери учесници во проектот се средно училиште од Литванија, која е и координатор на проектот, Универзитет „Cerrahpasa” од Турција и невладина организацијаПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Кумановската Гимназија „Гоце Делчев“ стана училиште партнер во проектот EcoSTEAM Development во рамките на Еразмус плус програмата. Loading… Станува збор за проект за Развој на интегриран модел помеѓу екологијата и STEAM науките. Во проектот, освен Гимназијата „Гоце Делчев“ од Куманово, се вклучени и Универзитетската гимназија од Шјауљај, Литванија, но иПрочитај повеќе