Иван Гил

Сподели со своите пријатели

Министерот за надворешни работи на Русија, Сергеј Лавров, на турнеја низ Латинска Америка, изјави во Каракас, Венецуела, дека е неопходно да се „здружат силите“ за да се спротивставиме на „уцените“ на Западот. Loading… „Неопходно е да се здружат силите за да се спротивставиме на обидите за уцена и нелегалниот едностранПрочитај повеќе