Игор Стојанов Баркли

Сподели со своите пријатели

Голем интерес за билет плус владее за стенд ап претставата на Бојан Велевски и Марјан Георгиевски во Куманово. Loading… Нивниот настап закажан за први април во Центарот за култура „Трајко Прокопиев“ во Куманово разбуди голем интерес кај публиката. Станува збор за стенд ап настапот „Можевме“, кој двајцата го изведуваат поПрочитај повеќе