Игор Шишкин

Сподели со своите пријатели

Информации за воената поддршка на Западот за Украина предизвикаа немири кај пропагандистите на Путин, кои почнаа да бараат реакција на државната телевизија. Loading… Политикологот Игор Шишкин побара да се пролее крв на улиците на Франција, Германија… „Испораката на оружје од Западот за Украина е срамота. Тие испорачуваат се посилно иПрочитај повеќе