Хулио Антонио Гармендија

pink convertible car

Сподели со своите пријатели

Куба смета на Русите да помогнат во зајакнувањето на туристичкиот сектор на оваа карипска земја во 2024 година, изјави кубанскиот амбасадор во Русија Хулио Антонио Гармендија. Loading… „Околу 185.000 туристи од Русија отпатуваа за Куба во 2023 година, а се надеваме дека бројот ќе се зголеми на 250.000 луѓе овааПрочитај повеќе