хамбургер

Сподели со своите пријатели

Работници во еден ланец за брза храна во Оклахома, останале шокирани кога во храната пронашле глушец. Инцидентот се пријавил кај надлежните органи кои дошле во инспекција. Но, вработените не биле изненадени со овој „гостин“, затоа што како што велат за американските медиуми, хигиената во тој локал секогаш е загрижувачка. –Прочитај повеќе