гробишта

Сподели со своите пријатели

Во Виена отворени се првите гробишта на кои на едно место ќе бидат погребани сопствениците и милениците, соопштуваат градските власти, а пренесуваат локалните медиуми. Властите во Виена се одлучиле за таков чекор откако граѓаните многу позитивно реагирале на гробиштата за животни отворени во 2011 година. – Некои луѓе имаат поинтензивенПрочитај повеќе