Градски базен

Сподели со своите пријатели

Затворениот градски базен во Куманово се очекува да биде отворен по велигденскит празници, откако во јануари стави привремено клуч на врата поради енормното поскапување на елекетричната енергија и гасот како два клучни енергенси што се користат во затоплување и одржување на овој објект. Loading… Ова денеска одговарајќи на советничките прашањаПрочитај повеќе