Google

black iphone 5 with black case

Сподели со своите пријатели

На почетокот на оваа година, Google објави нова политика за неактивни сметки која наскоро ќе стапи на сила, а како дел од тие нови правила, компанијата ќе започне да брише одредени профили. Loading… Како причина за бришењето се наведува безбедноста, а Google уште еднаш испрати предупредување до сите корисници наПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Кога треба на брзина да дојдете до информации или нешто да објавите, а интернет конекцијата е слаба, корисно е да имате некои од овие апликации за Андроин при рака. Google Go Google Go (5мегабајти) е верзија на добро понзатата апликација на Google за Андроид која ќе ви помогне при сурфањеПрочитај повеќе