Гинисов рекорд

Сподели со своите пријатели

Во Дубаи е направена најголемата шолја чај во светот, која го собори Гинисовиот рекорд. Во огромната шолја чај има точно 5.000 литри растителен напиток. Разиграни роботи срушија Гинисов рекорд (видео) Loading… Шолјата чај за Гинис е висока околу три и пол метри и имала радиус од метар и половина, додекаПрочитај повеќе