Гијом Фаури

Сподели со своите пријатели

„Европа не е подготвена за војна со Русија, но и за ризикот Доналд Трамп повторно да дојде на власт во Америка, што би можело да ги повлече САД од НАТО“, рече Гијом Фаури, извршен директор на Ербас, додавајќи дека Европа мора да ги зголеми трошоците за одбрана. Loading… Да потсетиме,Прочитај повеќе