Гевгелија

Сподели со своите пријатели

Движењето ЗНАМ – За наша Македонија вчера ги отвори просториите на Општиндката организација во Гевгелија. Пред присутните членови и симпатизери на Движењето се обрати Максим Димитиревски, Претседател на ЗНАМ и кандидат за Претседател на Македонија на претстојните претседателски избори. Loading… „Сакам вечерва да упатам еден апел до сите вас присутниПрочитај повеќе