ФИЛМАЈ

Сподели со своите пријатели

ФИЛМАЈ фестивалoт на кратoк филм, организиран од фото-кино клуб “Козјак” – Куманово, од минатиот понеделник (27 ноември 2023) го отвори конкурсот за пријавување за 6-тото издание на фестивалот. Loading… Кратките играни филмови (со траење до 20 минути и завршени после 01.01.2022), до 31 март 2024 година може да се пријаватПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

„ФИЛМАЈ“ фестивалoт на кратoк филм, организиран од фото-кино клуб “Козјак” – Куманово, од денес (понеделник, 12 декември 2022) го стартува конкурсот за пријавување за 5-тото издание на фестивалот, Loading… Кратките играни филмови (со траење до 20 минути и завршени после 01.01.2021), до 31 март 2023 година може да се пријаватПрочитај повеќе