Евроазиска унија

Сподели со своите пријатели

Рускиот претседател Владимир Путин изјави дека Евроазиската економска унија ги има сите можности да стане еден од моќните независни полови на мултиполарниот свет, се вели во соопштението објавено на веб-страницата на Кремљ. Loading… „Унијата ги има сите можности да стане еден од моќните, независни, самодоволни полови кои формираат мултиполарен свет,Прочитај повеќе