Елвис Присли

Сподели со своите пријатели

Авионот кој некогаш припаѓал на Елвис Присли, а кој бил паркиран на пистата во Ново Мексико скоро четири децении, повторно се продава. Елвис, како што се наведува, самиот ја дизајнирал внатрешноста на авионот.   Loading… Црвеното летало од 1962. година, нема мотор и неопходна е обнова на пилотската кабина, пренесуваПрочитај повеќе