Елена Ристеска

Сподели со своите пријатели

Во организација на Друштвото за македонско – кинеско пријателство и соработка свечено ќе биде одбележана кинеската Нова година во понеделник во Занаетчискиот дом во Куманово. – Ќе бидат презентирани одредени програмски содржини и од нас како домаќини, но и од страна на кинескиот дел од друштвото кои ќе се претставатПрочитај повеќе