Џек Дорси

Сподели со своите пријатели

Џек Дорси вели дека „разбира“ дали сегашните и поранешните вработени на Твитер го обвинуваат за состојбата на компанијата што сега ја води Илон Маск. Loading… Ко-основачот и поранешен извршен директор на Твитер вели дека тој е виновен за целата ситуација. „Луѓето од минатото и сегашноста на Твитер се силни иПрочитај повеќе