Два бона

Сподели со своите пријатели

Второто издание на фестивалот „ТУМБСТОК“ и годинава ќе ја слави хип-хоп музиката во Куманово со настап на голем број музичари. Loading… Ѕвезди на вечерта ќе бидат Слаткаристика и Два бона, а се очекува и настап на голем број локални изведувачи вечерва на градскиот плошад. Фестивалот е во комплетна организација наПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Второто издание на фестивалот „ТУМБСТОК“ и годинава ќе ја слави хип-хоп музиката во Куманово со настап на голем број музичари. Loading… Ѕвезди на вечерва ќе бидат Слаткаристика и Два бона, а се очекува и настап на голем број локални изведувачи на градскиот плошад на 26 август. Фестивалот е во комплетнаПрочитај повеќе