Душан Михалек

Сподели со своите пријатели

Внукот на Душан Михалек, долгогодишен уредник на музичката програма на Радио Нови Сад, исчезна во близина на границата со Газа. Loading… Се верува дека тој бил киднапиран од членови на Хамас на музички фестивал во саботата. Информацијата за исчезнувањето ја потврди и самиот Михалек на својата Фејсбук страница. „Не меПрочитај повеќе