DRӒXLMAIER Куманово

Сподели со своите пријатели

По повод Меѓународниот ден на животната средина DRӒXLMAIER Куманово заедно со своите вработени успешно реалзираше акција за пролетно чистење во центарот на Куманово. Loading… Со висока мотивираност и волонтерски пристап вработените тимски работеа кон подобрување на околината и животната средина во својата заедница. Пролетната акција за чистење беше реализирана воПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

За потребите на општата болница во Куманово и службата за Итна медицинска помош, DRӒXLMAIER обезбеди повеќе од 140.000 медицински заштитни маски. Loading… 120.000 заштитни маски за потребите на ЈЗУ Општа Болница Куманово и околу 28.000 парчиња медицинска опрема од истиот вид за службата на Итната медицинска помош обезбеди DRӒXLMAIER Македонија.Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Компанијата DRӒXLMAIER Македонија донираше новогодишни прекривки за масички и новогодишни перничиња за дечињата од градинката „Ангел Шајче“. Loading… Повеќе од 200 новогодишни прекривки за масички и дваесетина новогодишни перничиња, донација од DRӒXLMAIER Македонија ќе придонесат за подобар празничен амбиент во градинката „Ангел Шајче“ од Куманово. Деновите пред и за времеПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

DRӒXLMAIER Куманово заедно со своите вработени успешно реалзираше акција за пролетно чистење во месноста Рајкова куќа во блзина на Куманово. Преку волонтерски пристап и тимска работа вработените покажаа одговорност и високо ниво на свесност за заштита на животната околина. Loading… Акцијата опфати рачно собирање смет и отпад, а DRӒXLMAIER гиПрочитај повеќе