Дневен центар за лица со интелектуална попреченост

Сподели со своите пријатели

Општинска организација Црвен крст од Куманово во рамките на проектот „Обука за персонални асистенти на лица со попреченост” кој е во завршниот модул, организираше посета и практична настава во Дневниот центар за лица со попреченост „Порака наша”.   Loading…   Идните персонални асистенти својата професионалност и посветеност имаа можност даПрочитај повеќе