дизелдорф

Сподели со своите пријатели

„Повеќе од третина од летовите беа откажани, но немаше гужви бидејќи компаниите навреме ги информираа патниците за штрајкот и ги упатија на други аеродроми“, соопштија од управата на аеродромот во Дизелдорф. Loading… Синдикатите на работниците во услужните индустрии Верди ги повика вработените во испраќањето на патници и багаж на аеродромотПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

На аеродромот во Дизелдорф, во оставен куфер, пронајдени се 22 живи тарантули, соопштила германската царина. Кога е пронајден сопственикот на куферот, 47-годишник од Есен, рекол дека е одгледувач на тарантули и дека некои од нив во куферот носат малечки тарантули. Мажот патувал од Парагвај во Германија, а сега е подПрочитај повеќе