Дирекција за заштита и спасување

Сподели со своите пријатели

Кампања за заштита од природни непогоди ќе започне во Куманово, а со неа ќе бидат опфатени општинските основни и средни училишта. Loading…     Кампањата ја спроведува Дирекцијата за заштита и спасување (ДЗС) со чии претставници денеска се сретна градоначалникот Максим Димитриевски. – Во рамки на кампањата за заштита одПрочитај повеќе