Дилан Јешилгоз

Сподели со своите пријатели

Холандија ќе ја прогласи некрофилијата (сексуални дејствија со починато лице) за казнива со закон, најавија министрите за правда и безбедност Дилан Јешилгоз и министерот за внатрешни работи Ханке Бруинс Слат. Loading… Тие во писмо до парламентот наведоа дека забраната вклучува правење сексуални слики на мртво тело и фотографирање со него.Прочитај повеќе