давење

Сподели со своите пријатели

Жител на Иркутска област, Богдан Огородников препливал цел километар во реката Лена во целосен мрак, за да спаси девојка која се давела. Дваесет и тригодишниот Огородников и неговиот другар Сергеј Качин се враќале дома околу полноќ кога слушанле крици за помош од реката, се наведува на сајтот на Министерството заПрочитај повеќе