Цвета Андоновска

Сподели со своите пријатели

Градоначалникот на општина Куманово Максим Димитриевски, информира дека денеска остварил средба со најмладата партизанка во историјата на НОБ од градот првоборец Цвета Андоновска. Loading… „Денеска, гостинка во мојот кабинет беше Цвета Андоновска, најмладата партизанка во историјата на НОБ од градот првоборец, сестра на народниот херој Тоде Думба, која на 11Прочитај повеќе