Чарлс Литлџон

Сподели со своите пријатели

Поранешен американски даночен службеник е осуден на пет години затвор за неовластено протекување на личните даночни информации на Доналд Трамп во медиумите. Loading… Чарлс Литлџон (38) исто така мора да помине три години на условна казна и да плати казна од 5.000 долари за своите постапки. Литлџон ја украл даночнатаПрочитај повеќе