Центар за социјални работи

Сподели со своите пријатели

На улица Лесковачка во Куманово, во зградите лоцирани на самата раскрсница со ул. Б.Б Гуцман, во општествен стан живее четиричлено семејство, во кое двете деца по име Сузана и Нино се лица со посебни потреби, родени со ментална ретардација и пречки во развојот. Loading… Нино и Сузана цел живот живеатПрочитај повеќе