Бруно Ле Мер

Сподели со своите пријатели

Францускиот министер за економија Бруно Ле Мер во вторникот го бранеше своето тврдење дека Европската унија мора да ја изгради својата „независност“ и „стратешко планирање“ во однос на САД, откако претседателот Емануел Макрон ја истакна поентата на неговото враќање од Кина. Loading… „Претседателот на Републиката е апсолутно во право когаПрочитај повеќе