Брајан Кемп

woman holding sword statue during daytime

Сподели со своите пријатели

Гувернерот на Џорџија Брајан Кемп потпиша закон со кој се забрануваат повеќето операции за промена на полот и хормонска заместителна терапија за трансродовите лица помлади од 18 години. Loading… Членовите на Сенатот дадоа конечно одобрување за нацрт-законот, и покрај протестите на демократските пратеници и активисти за правата на ЛГБТ популацијата,Прочитај повеќе