БМВ

Сподели со своите пријатели

Германскиот производител на луксузни автомобили БМВ објави стабилизација во продажбата во третиот квартал во понеделникот по падот на испораките на автомобили во првата половина од годината поради заклучувањето во Кина и недостигот на чипови. Loading… Групацијата продаде 587.795 возила во третиот квартал, 0,9 отсто помалку отколку во истиот квартал одПрочитај повеќе