бизарна смрт

Сподели со своите пријатели

Самен Кондоруру (40) од Индонезија загинал при погребен ритуал кога го носел лешот на својата мајка на кула. Поради лошо поставените даски лешот паднал врз него и го згмечил. Имено, ковчегот во кој се наоѓала неговата мајка, паднал од кулата врз него. ШОК: Џиновски питон проголтал жена (ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО) Loading…Прочитај повеќе