Балаш Орбан

Сподели со своите пријатели

Според излезните анкети објавени по затворањето на избирачките места, десничарската коалиција предводена од партијата Браќа од Италија на Џорџа Мелони е победник на парламентарните избори во Италија. Loading… Според излезната анкета подготвена за телевизијата РАИ, централно-десничарската коалиција може да очекува 41-45 отсто од гласовите, коалицијата на левиот центар предводена одПрочитај повеќе