Бафало

Сподели со своите пријатели

Силната зимска бура што ја зафати Северна Америка го остави градот Бафало во Њујорк како воена зона, изјави гувернерката на таа американска држава Кети Хочул. Loading… Тој град забележа дури 25 смртни случаи поврзани со временските услови во понеделникот, во споредба со 13 во неделата. „Ова е војна со мајкатаПрочитај повеќе