Арнеу Шенбом

Сподели со своите пријатели

Германската министерка за внатрешни работи Ненси Фесер го отпушти Арнеу Шенбом, шеф на Федералната канцеларија за информатичка безбедност (БСИ), откако медиумите се појавија информации за неговите наводни врски со луѓе поврзани со руските разузнавачки служби. Loading… Како што изјави портпаролот на министерството за Си-Ен-Ен, отказот стапил во сила веднаш. „ВеќеПрочитај повеќе